Потребител на Google Earth е успял да открие сред изображенията

...
Потребител на Google Earth е успял да открие сред изображенията
Коментари Харесай

Мистериозен съд бе открит край бреговете на Антарктида

Потребител на Гугъл Earth е съумял да открие измежду изображенията голям " вледенен транспортен съд ", който се намира близо до брега на Антарктида, оповестяват международните издания. Новината за откриването му е оповестена от притежателя на YouTube канала MrMBB333.

Потребителят декларирал, че е разкрил транспортен съд, затрупан с лед, дълъг 122 метра. Съдът се намира на към 160 километра от брега на Антарктида. Ледената находка на MrMBB333 на картите в действителност прилича голям транспортен съд. Потребителят е сигурен, че някои елементи, както и някои симетрични детайли, не могат да бъдат елементарна случайност или игра на въображението. Ако човек не се вгледа, то може да допусна, че това е голям айсберг, само че в случай че се прегледа находката по-подробно, тогава може действително да се допусне, че това е същински транспортен съд, който е издигнат особено.

Потребителите в мненията под видеото не престават да спорят от кое място може да пристигна подобен огромен транспортен съд в Антарктида. Един почитател на теориите на конспирацията допуска, че корабът е издигнат преди няколко години, с цел да избави богати хора при положение на края на света. Други са по склонни да се съгласят с версията за корабокрушение. Някои пък считат, че видео блогърът е съумял да откри тайнствения Ноев ковчег. Също по този начин доста публикуваната версия е, че корабът има някакво директно отношение към загадка нацистка военна база.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР