Потопете се в света на крипто инвестициите с това ръководство

...
Потопете се в света на крипто инвестициите с това ръководство
Коментари Харесай

Как да купите Биткойн и Everlodge евтино? Ръководство за начинаещи

Потопете се в света на крипто вложенията с това управление за начинаещи за покупка на Биткойн (BTC) и изследване на новаторския токен Everlodge (ELDG).

Открийте най-евтиния метод за закупуване на двете монети в този момент.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Стабилността на Биткойн напоследък: Анализ на ценовите трендове

Биткойн (BTC) в последно време показва извънредно равнище на непоклатимост, като през август разликата сред неговите ленти на Болинджър е едвам 2.9%, което отразява стеснен търговски диапазон за нормално волатилния актив.



През последните седмици Биткойн (BTC) изпитваше минимални ценови съмнения, като се колебаеше към $26,000. Това докара до удивително невисок 30-дневен годишен коефициент на колебливост от 17%.

За тези, които желаят да се потопят в света на Биткойн (BTC), без да влагат огромна част от стредствата си, има няколко рентабилни метода за придобиване на тази цифрова валута.

Един от публикуваните разновидности е да се употребяват тържища за криптовалути като Coinbase, Binance или Kraken. Тези платформи разрешават на потребителите да свържат банковите си сметки и да закупят Биткойн (BTC) непосредствено, като употребяват фиатна валута. Освен това партньорските пазари като LocalBitcoins дават опция на купувачите да намерят продавачи, подготвени да одобряват разнообразни способи на заплащане, в това число пари в брой.

Как да купя Биткойн на ниска цена

Съществуват няколко метода, по които можете да закупите Биткойн, като да вземем за пример DEXs, CEXs, Биткойн (BTC) ATM, брокери и P2P платформи. Въпреки това, най-рентабилният способ за придобиване на BTC е потреблението на криптоборса, с помощта на техните ниски такси.

  • Стъпка 1: Проучете и изберете реномирана борса за криптовалути, известна с конкурентни такси и комфортен за прилагане интерфейс.
  • Стъпка 2: Регистрирайте се в определената борса, като предоставите нужната персонална информация и потвърдите самоличността си, както се изисква.
  • Стъпка 3: Депозирайте средства в сметката си в борсата, като употребявате желан способ за заплащане, да вземем за пример банков превод или дебитна/кредитна карта.
  • Стъпка 4: Поставете лимитирана поръчка, а не пазарна поръчка. Това ви разрешава да посочите цената, която сте подготвени да платите, като по този метод увеличавате възможностите си да купите на по-ниска цена.
  • Стъпка 5: Натиснете бутона за покупка, с цел да завършите договорката. Сега изчакайте монетите да влязат в сметката ви.

Everlodge (ELDG) провокира промишлеността на недвижими парцели

Everlodge (ELDG) провокира бранша на недвижимите парцели, като гениално сплотява частичната благосъстоятелност върху парцели, привлекателността на разпределеното във времето прилагане на благосъстоятелност и трансформиращата мощ на NFT.

Това новаторско комбиниране трансформира Everlodge в трансформираща мощ в промишлеността. От луксозни вили до първокласни хотели, първокласните парцели претърпяват цифрова промяна в NFT, вграждайки данните за собствеността в метаданните на смарт договорите. Тези NFT са разграничени, като оферират новаторска входна точка към пазара на първокласни недвижими парцели. С повишаването на цената на парцелите се усилва и цената на съответните NFT елементи.

Everlodge обаче е освен това от капиталова платформа; това е изцяло прекарване в региона на недвижимите парцели. Отличителна характерност е Клубът за награди, предоставящ безвъзмездни престои и опция за препродажба на тези престои.

В сърцето на екосистемата на Everlodge се намира токенът ELDG, който отключва привилегии като понижени цени и въздържан приход посредством стейкинг. На цена от $0.010 при първичната предварителна продажба се чака токените ELDG да набъбнат с 280%, с капацитет за удивително 30-кратно нарастване при стартирането на платформата.

Как да купя Everlodge (ELDG) на ниска цена

Понастоящем ELDG може да се закупи единствено на уеб страницата на Everlodge посредством крипто портфейл. Ето едно малко управление, което ще ви помогне да започнете.

  • Стъпка 1: Започнете, като посетите формалния уеб страница на Everlodge, където се организира предварителната продажба.
  • Стъпка 2: Свържете желания от вас крипто портфейл с уеб страницата Everlodge. Уверете се, че портфейлът поддържа токена ELDG (ERC-20).
  • Стъпка 3: Изберете количеството ELDG токени, което желаете да придобиете в предварителната продажба.
  • Стъпка 4: Прегледайте данните за покупката и потвърдете транзакцията. Следвайте предоставените указания, с цел да финализирате заплащането, като употребявате обвързвания си крипто портфейл.
  • Стъпка 5: При сполучливо довеждане докрай на транзакцията ще получите удостоверение на уеб страницата и в крипто портфейла си.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) през днешния ден:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР