Потенциалинте конкуренти на Григор Димитров за титлата на турнира European

...
Потенциалинте конкуренти на Григор Димитров за титлата на турнира European
Коментари Харесай

Конкурентите на Григор за трофея в Антверп продължават да намаляват

Потенциалинте съперници на Григор Димитров за купата на шампионата European Open в Антверп не престават да понижават, откакто стана ясно, че италианецът Матео Беретини и показващият добра форма напоследък норвежец Каспер Рууд няма да вземат участие в конкуренцията в Белгия. Чилиецът Кристиан Гарин също се отхвърли от присъединяване в започващата идната седмица конкуренция, а италианецът Фабио Фонини е инфектиран с ковид и е заставен да бъде в изолираност. Така най-сериозните имена, които ще вършат компания на хасковлията в Белгия, са представителят на домакините Давид Гофен, Андрей Рубльов, Карен Хачанов, Пабло Кареньо Буста и Милош Раонич.
Antwerp update:
OUT: Berrettini, Ruud
IN: Lopez, (Verdasco)
Next: Paul
— Entry List Updates (@EntryLists) На местата на пропускащите шампионата играчи се чака да се включат Пабло Андухар, Аляж Бедене, 39-годишният деец Фелисиано Лопес и Фернандо Вердаско.

Междувременно стана ясно, че Григор е в листата със деклариралите присъединяване играчи за шампионата от серията “Мастърс” в Париж. Престижната конкуренция стартира на 2 ноември и ще продължи до 8 ноември. В същото време шампионатът Sofia Open в зала “Арена Армеец” ще се организира от 7 до 14 ноември и в случай че Григор доближи до късните стадии на надпреварата във френската столица, той може да се откаже от опцията да вземе “уайлд кард” за София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР