Потенциалът на най-важната единица във всяка икономика – човекът, е

...
Потенциалът на най-важната единица във всяка икономика – човекът, е
Коментари Харесай

Soft Unit Conference разкрива възможностите за реализация в технологичния сектор у нас

Потенциалът на най-важната единица във всяка стопанска система – индивидът, е фокусът на първото издание на, което ще се организира на 28 и 29 септември 2018 година в София Ивент Център в столицата. Събитието се провежда от една от най-големите и уважавани просветителни институции в България SoftUni, в партньорство с FlyEvents, и цели да срещне хората, които търсят личностно и професионално развиване в България, с бизнеса и неговите потребности.

Soft Unit Conference е ориентирана както към млади гении, по този начин и към специалисти, които търсят професионално развиване в областта на софтуерните разработки (software development), цифровия маркетинг, предприемачеството, блокчейн технологиите. Основен акцент на събитието са практическите проблеми и задания, сложени от някои от най-модерните компании на българския пазар, които ще дадат опция на всеки да провокира себе си и да покаже знанията и уменията си.

Над 25 български и интернационалните топ лектори, бизнесмени и експерт и ще споделят своя опит, препоръки и хрумвания в двата дни на конференцията. Паралелно ще се организират новаторски уъркшопи, а финала ще сложи особено проведено афтър празненство с присъединяване на DJ Doncho и Тита, което ще даде опция на хората със сходни ползи и мислене да се срещнат в неофициална конюнктура, да обменят контакти, да намерят отговори на своите въпроси и да почерпят опит от наложени положителни практики в тяхната сфера на активност.

Soft Unit Conference инициира и акция под мотото “Останете тук, където вашата история има значение! ”. Целта й е да включи и отличи фирмите, които осъзнават потребността от нова позиция и друг метод към младежите, тъй че те да имат причина да останат в България и да бъдат главен мотор на софтуерната смяна, която се случва у нас. Според философията на уредниците, с цел да продължи страната да пораства като иновационен и софтуерен център на Източна Европа, образованието, наемането и развиването на новите фрагменти би трябвало да се случва в крайник с най-актуалните международни трендове. Талантливите и качествени експерти би трябвало да са осведомени с многочислените благоприятни условия, които съществуват в софтуерния бранш у нас и да знаят, че ще могат да порастват, да се
развиват и освен да наблюдават, само че и да вземат участие в основаването на нововъведения в международен мащаб.-->

Актуални вести към лекторите и програмата на Soft Unit Conference може да следите на и във фейсбук страницата на конференцията: Събитието се организира с поддръжката на Столична община, Парадайс център, Вистеон България и Аетърнити Венчърс.

Повече за SoftUni

Основан в края на 2013 година от младите бизнесмени Светлин Наков и Христо Тенчев с концепцията за просветителна самодейност, която дава същинско и качествено софтуерно обучение, през днешния ден СофтУни е една от най-големите и уважавани просветителни институции в България. СофтУни е уредник на редица обучителни стратегии, безвъзмездни курсове и семинари, събития и други просветителни начинания, които дават качествено обучение на хиляди младежи в България, в областта на IT и цифровите технологии.
Това не е първата самодейност на институцията. SoftUni организира сполучливи специфични събития от 2014 година насам. Сред тях са двете издания на СОФТУНИАДА, 5 издания на SOFTUNI CONF, SOFTUNI TECH FEST и SOFTUNI CAMP.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР