Потърсихме мениджъра на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев,

...
Потърсихме мениджъра на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев,
Коментари Харесай

Мениджърът на НАЛБ Мартин Механджиев: Щастливи сме отново да сме в залата

Потърсихме мениджъра на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев, с цел да ни показа усещанията си от рестарта на шампионата; за предизвикването първи в страната да се оправиш със ситуацията; за ограниченията, които от НАЛБ ползват (тук може да откриете повече по въпроса); за визията му за сезона:

" Най-напред благодаря за интереса към Националната аматьорска лига по баскетбол! Разбира се, извънредно щастливи сме да можем да се завърнем в залата и още веднъж да вършим това, което обичаме.

 Баскетболът в България се завръща с марка НАЛБ
Впечатленията ми от първите мачове след повече от 3-месечна пауза са напълно позитивни. Паузата беше сложна за всички ни, само че се надявам, че НАЛБ ще продължи с възходящия си път на развиване и след нея. Тук е моментът да благодаря на членовете на екипа на НАЛБ за страхотния професионализъм! Повече от 3 месеца нямахме опция да организираме мероприятия, само че нито за секунда не спряхме да поставяме старания за просперитета на организацията. От обич към играта! Специални благодарности и на участниците за разбирането и поддръжката!



Отчитам доста виновното държание от страна на всички тимове, които имаха мачове след възобновяването на шампионата дотук. Бях доста щастлив и да видя, че тимовете всеобщо бяха в доста цялостни сформира. Надявам се всичко това да се затвърди и с всички оставащи дуели до края на сезона.

 Успешен рестарт на сезона в НАЛБ (видео)
В интерес на истината считам, че същинското предизвикателство беше непредвидената пауза, тъй като бяхме възпрепятствани да вършим това, което обичаме. Да стартираме със срещите първи, незабавно откакто има позволение това да се случи, е нещо изцяло обикновено съгласно мен. От доста години за всички нас баскетболът е метод на живот. На фона на положените старания и по време на паузата, а и на упованието от страна на толкоз доста хора да вършим още веднъж това, което обичаме, считам, че нямаше нищо по-логично от това да обновим шампионата оптимално бързо.

Противоепидемичните ограничения, които въведохме в НАЛБ, на първо четене може и да са строги, само че най-важни за нас са здравето, спокойствието и сигурността на всички, които са част от организацията. За всички нас е изключително противен фактът, че дуелите се организират без аудитория, само че като първи в България трябваше да черпим опит от чужбина, което в композиция с други ограничения, които предприехме, за жалост ни докара до решението на този стадий мачовете да бъдат без аудитория.



Тук е моментът да посочи и големия принос, който Борис Данаилов продължава да има за развиването на НАЛБ. Позволявам си да го направя, защото в множеството случаи той остава в сянка, а без него НАЛБ нямаше да може да стане баскетболна организация номер едно в България. Борис Данаилов е третият член на управлението на НАЛБ откогато организацията съществува (б.р. с изключение на Мартин Механджиев и Марин Механджиев).

 Джими Хънт и Симеон Ценов подсетиха за класата си в НАЛБ (видео)

Той е същински експерт и буквоядец, който с перфекционизма си е съумял да способства както за развиването на организацията, по този начин и за построяването на доста хора, включително и за моето. Въпреки че от години живее отвън България той продължи да дава всичко от себе си за богатството на НАЛБ, а с това и на баскетбола у нас, за което съм му безпределно признателен! Именно неговият почерк на страховит експерт може да бъде открит и когато приказваме съответно за противоепидемичните ограничения.


Надявам се да приключим сезон 2019/2020 наред. Оптимист съм и имам вяра, че макар обстановката, която ни сполетя, ще се оправим сполучливо и с това предизвикателство. В момента се играят дуелите от последните кръгове в постоянния сезон, предстоят плейофи, шампионат за купата на НАЛБ и най-баскетболното лято за организацията откогато съществува. Силно се надявам всичко да бъде наред, да приключим сезон 2019/2020 безпроблемно и да насочим погледи към още по-успешен сезон 2020/2021.

Благодаря за вниманието още един път! ", показа Мартин Механджиев пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР