Потърпевшите изпратиха благодарствено писмо към автопатрула В ОДМВР-Пазарджик се получи

...
Потърпевшите изпратиха благодарствено писмо към автопатрула В ОДМВР-Пазарджик се получи
Коментари Харесай

Пътни полицаи помогнаха на семейство, чийто автомобил аварирал на АМ Тракия

Потърпевшите изпратиха благодарствено писмо към автопатрула
В ОДМВР-Пазарджик се получи благодарствено писмо от Веселина Стоянова–Анастасова, адресирано до шефа старши комисар Даниел Луков. В него тя и нейното семейство насочат признателност към автопатрул от бранш ”Пътна полиция ” при ОДМВР-Пазарджик, който обслужва региона на Автомагистрала „ Тракия ”.

Подателката разказва обстановка, която е всекидневие в работата на служителите на реда от бранш „ Пътна полиция ” и сътрудниците им от районните ръководства в цялата област. Въпреки това отношението и професионализма на полицейският автопатпрул е провокирал позитивен отзив у фамилията и.

На 17-ти август синът на Веселина пътувал по Автомагистрала „ Тракия ” по посока за столицата. Поради повреда се наложило возилото да спре в спешна лента на сектора, обслужван от ОДМВР-Пазарджик.

Не след дълго, обезпокоени от протичащото се, на място пристигнали подателката на писмото с нейния брачен партньор, които паркирали зад автомобила на сина си.

Междувременно при тях дошъл автопатрул на „ Пътна полиция ” в състав от служителите на реда Ангел Христов и Емил Диваков. Семейството споделило с униформените зародилия проблем, както и терзанието за сигурността си до идването на пътна помощ, защото се смрачавало и видимостта на натоварената автомагистрала бързо намалявала. Полицаите взели неотложно нужните ограничения, като със служебния си автомобил обезопасили мястото на повредата със включена светлинна сигнализация до идването на пътната помощ.

„ С професионализъм и доста човешко отношение младши автоконтрольор Ангел Христов и младши специалист Емил Диваков обезопасиха мястото и останаха при нас с включени светлини на автопатрула до идването на Пътна помощ, като ни вдъхнаха успокоение и убеденост. Благодарим Ви момчета за професионализма, съпричастността и човещината!

Уважаеми старши комисар Луков,

Позволете ми посредством Вас да благодаря още един път на двамата чиновници на реда, да пожелая на Вас и на целия Ви екип здраве и триумфи във високоотговорната Ви задача в интерес на обществото ”, приключва писмото си госпожа Анастасова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР