Потърпевши, станали жертва на Джан, твърдят, че той е нанесъл

...
Потърпевши, станали жертва на Джан, твърдят, че той е нанесъл
Коментари Харесай

Започва разследване срещу бияча Джан Махмуд от Русе

Потърпевши, станали жертва на Джан, настояват, че той е нанесъл побой на още няколко младежи

Окръжната прокуратура в Русе проверява случая с малолетен юноша, за който са постъпили сигнали, че е нанесъл побой на двама свои връстници. Това заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, предава Българска телеграфна агенция.

За случая стана ясно през вчерашния ден, когато в обществените мрежи бе оповестен видеоклип с фрагменти с принуждение. Това докара и до събиране на група младежи пред дома на побойника.

" Младежът е открит. Той е малолетен. Преписките, формирани по сигналите против него, са докладвани в прокуратурата за първи път през днешния ден. Досега не сме получавали сигнал. Днес ще обединим преписките по сигналите против него и ще образуваме досъдебно произвеждане ", изясни прокурор Георгиев.

В прокуратурата към този момент имат информация за два случая за проявено принуждение от младежа над негови връстници.

" Единият е отпреди няколко дни и е първи като сигнал в полицията. По време на работата по този случай потърпевшият споделя, че въпросният юноша е нанесъл побой и на други младежи преди този момент. След разпита на потърпевшия, научаваме за случая отпреди няколко месеца с друго момче, което се е явило за първи път в полицията през вчерашния ден и е предало флашката с видеозаписа ", изясни прокурор Георгиев.

Той заяви, че по-късно през днешния ден ще даде брифинг, на който ще бъде изнесена повече информация по случая.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР