Потърпевши от крадците от Пазарджик, продължават да сигнализират до медията

...
Потърпевши от крадците от Пазарджик, продължават да сигнализират до медията
Коментари Харесай

Пазарджишката бригада, която краде марков алкохол, ударила и магазин в Смирненски

Потърпевши от крадците от Пазарджик, не престават да алармират до медията ни за изчезнал от магазините им алкохол. Собственици на разнообразни магазини се свързват за следващ път с медията ни, с цел да опишат за това по какъв начин са потърпевши от набезите на бригадата. По-рано през днешния ден, от полицията оповестиха,  че крадците са са били открити и арестувани. 
Прочетете още
Припомняме, че арестуваните са четирима, като по данни на полицията младежите са правили обири от разнообразни магазини в Пловдив. Сигналите за идентичните похищения са получени в полицията в интервала 6-18 януари. 

Както Trafficnews заяви, предходната седмица те бяха снимани да крадат марков алкохол от денонощен магазин в ЖР " Тракия ", намиращ се до блок 193 в жилищния комплекс. Собственикът на въпросния търговски обект съобщи, че са били отмъкнати пет бутилки на стойност 330 лв.. 

Записи от камерите на магазин, намиращ се на ул. „ Свобода ” в регион „ Западен ” още веднъж са запечатали същите лица. Собствениците на комерсиалния обект описаха, че са конфискувани две бутилки шампанско „ Moet & Chandon ” и три бутилки уиски „ Chivas Regal ”. 

Според предварителната информация, групата направила ударите си в два търговски обекта на територията на Второ районно управление (на МВР) и един – на Пето районно управление (на МВР), като общата стойност на откраднатото възлиза на към 2000 лв.. 

След извършените взаимни дейни оперативни и издривателни дейности в четвъртък, криминалистите заловили причинителите – двама 18-годишни и двама малолетни, всички от Пазарджик. 

От записите, направени от камерите се вижда по какъв начин двама младежи влизат в магазина и се запътват към рафтовете с алкохол. След което взимат бутилките една по една и ги натъпква в раница, която използваха и при кражбата в магазина в Тракия. 

Документирането на случаите продължава, следва събраните материали да бъдат импортирани в Районна прокуратура – Пловдив.

По информация на TrafficNews един от причинителите е към момента възпитаник, а към този момент няколко пъти е бил хващан с изключение на за обири в Пазарджик и в Пловдив, а и за владеене на опиати. Според осведомени той е правоприемник на известна лекарска фамилия от Пазарджик.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР