Потъналият от няколко години в неизвестност бивш президент на ФК

...
Потъналият от няколко години в неизвестност бивш президент на ФК
Коментари Харесай

Легендата Коце Маца проговори във фейсбук

Потъналият от няколко години в неопределеност някогашен президент на ФК „ Беласица “ в Петрич Костадин Хаджииванов си спретна същинско Facebook шоу след следващата обява в български електронен уебсайт, в която той е разгласен за „ петрички аферист “ и „ най-оборотен разбойник на България в последната година и половина, изкарва зашеметяващите 10 милиона $ всеки месец “.

Според обявата забърканият в черно тото и контрабанда с цигари земляк, известен в родния Петрич и отвън него с прозвището Коце Маца, се явява глава на незаконна конструкция в Азия и Европа за споразумяване на мачове, настрана от това натрупа пари от фабрика за цигари в Гърция, чиито произведения по-късно се изнасят незаконно на открито, написа struma.bg.

Публикацията се появи на профила на Хаджииванов в обществената мрежа, качена персонално от него или от лицето, което е обсебило самоличността му. Първият лайк под нея също е дело на Коце Маца. Коментарите под обявата са единствено хвалебствени във връзка с някогашния футболен необут, а той дава отговор на всеки втори от тях – било с емотикони, било с думи.

Според Anamaria Ilieva в България на Коце Маца могат единствено да му завиждат. „ Господин Хаджиев аз ги познавам доста добре Аз и вашето семейство от град Петрич тъй като вие сте помогнали в най-трудния миг в България когато съм живял на времето в България “, написа с неточности и трогване тази негова фенка, без да излиза наяве кого тъкмо познава.
 
„ Те не знаят половината от това, което би трябвало да знаят “, дава отговор умно и също по този начин несигурно Коце Маца.

Следват изказвания на приятелите му, че той е „ Най-големия “, „ Тигъра на седемте морета “, „ №1 “ и така нататък, както и офертата на Иван Пецев, звучаща без редакторска и коректорска интервенция по този начин: „ Коце треба да си доидеш да ти изберем за кмет на ПЕТРИЧ да опраиш градо малко от тия веранлъци нема никаква фаида се прат на тирекати и въздох пот налягане… ”

“Сегашната обстановка не ми разрешава да вляза в града, по тази причина оказвам помощ на хората да вършат пари, колкото могат ”, отхвърля офертата Хаджииванов. Отказът му получава цялостното утвърждение на Анамария Илиева, която го поучава: „ Коце няма смисъл да се връщаш в България тъй като ти си знаеш твоя бизнес е по-добър Знаеш че в България единствено обичат да те плюват да те атакуват и по този начин нататък по-добре си остани в Германия ”.

Явно Коце Маца е решил да се вслуша в съвета на буйната си обожателка, тъй като през последните години той е в неопределеност и си идва в Петрич единствено случайно, с цел да види болния си татко.
Хаджииванов бе задържан в Гърция преди 10 година за контрабанден импорт на цигари, след това в Германия му повдигнаха обвиняване за същото, през годините се чу за негов арест и в Сингапур, само че в последна сметка се оказа, че той въпреки всичко е съумял да излезе на независимост, тъй като Интерпол от дълго време не го търси.

При това е доста евентуално профилът във Facebook да е негов, тъй като посредством обществената мрежа той напълно намерено се занимава със залагания на мачове. Там съвсем всеки ден се появяват известия от рода на „ Днес мога да оказа помощ на 3 души!!! с инвестиция от 350 “ ще получите облага от над 20 000 “!!! Не се колебайте да се свържете с мен, давам отговор на всички въпроси! ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР