Построените без разрешително вили се намират в квартал Куадраро, в

...
Построените без разрешително вили се намират в квартал Куадраро, в
Коментари Харесай

Булдозерите Не Прощават! В Момента Разрушават Мутробароковите Вили На Скандални Баровци! Разбиващо Видео!

Построените без позволение вили се намират в квартал Куадраро, в източната част на Рим. Вчера от тях бяха наложително изведени техните към 30 жители.

В интервенцията вземат участие над 600 служители на реда с коли и рейсове.

" Днес е прекрасен ден за жителите на Рим. Ще възстановим законността, разпоредбите, дисциплината и сигурността. Това е обръщение към всички италианци - законите още веднъж се съблюдават. ", означи удовлетворен министърът на вътрешните работи и лидер на крайнодясна партия " Лига " Матео Салвини, който пристигна персонално да инспектира акцията.

Някои от вилите са издигнати в региони с археологически находки и даже включвали цели детайли от историческия акведукт " Феличе " от 16 век, напомня Българска национална телевизия.

Преди време погребението на един от босовете се състоя под звуците на музиката от " Кръстникът ", а над опечалените хеликоптер разпръскваше листенца от рози. На афиш пишеше - " Ти завладя Рим, в този момент ще превземеш Рая. "

Фамилията Казамоника, която господства незаконния свят в югоизточните елементи на Рим в продължение на десетилетия. През юли в същите тези къщи бяха задържани 33 членове на клана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР