Построената преди повече от година тоалетна на ГКПП Маказа“ вече

...
Построената преди повече от година тоалетна на ГКПП Маказа“ вече
Коментари Харесай

Как се избиват 1000 лева на месец!? Тоалетната на ГКПП „Маказа“ е с вход 1 лев, недоволни туристи „протестират“ в храстите

Построената преди повече от година тоалетна на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ към този момент действа, само че поради входна такса от 1 лев или 50 цента доста туристи се облекчават „ протестно “ в храстите в близкото дере, написа 24rodopi.com. Търгът с скрито наддаване на публичната тоалетна бе разгласен при започване на юни от Областна администрация в Кърджали при избрана месечна наемна цена в размер на 800 лв., без Данък добавена стойност. Тя се състои от тоалетна за дами с чети кафези и умивалня, стая за кърмене и повиване на новородени и умивалня, тоалетна за мъже с три кафези и умивалня, тоалетна за инвалиди и помощно помещение. Новите наематели ще я стопанисват в идващите две години и 6 месеца.
" Играхме на търг в регионалната администрация на Кърджали и я спечелихме. Няма по какъв начин, би трябвало да се поддържа и по тази причина събираме пари ", изясняват пред „ 24 часа “ наемателите на WC-то.
Очаквано и през днешния ден на пункта се оформи километрична опашка от коли на пътуващи за уикенда в Гърция нашенци и румънци. „ Половината ни ден ще е планински, а бяхме го планували за плажен. Защо няма повече трасета “, недоволстваше лидер на пловдивска кола. „ Абе, вие до момента за Керамоти минавахте през Гоце Делчев, през Маказа пътят не ви ли се удължава? Седи си добродушно и си трай за избора “, отговори му кирковчанин, който е тръгнал за ден на плаж във Фанари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР