Пострадалото дете от катастрофата с кола на НСО е стабилизирано,

...
Пострадалото дете от катастрофата с кола на НСО е стабилизирано,
Коментари Харесай

Пострадалото дете от катастрофата с кола на НСО било стабилизирано

Пострадалото дете от злополуката с кола на НСО е нормализирано, заяви вътрешният министър Младен Маринов пред публицисти.
" Пострадалото дете е с черепномозъчна контузия, гръдна контузия и счупена ключица. Докторите го водят с заплаха за живота. Последната информация е, че е настъпилво несъмнено стабилизиране на неговото положение ", заяви министър Младенов. Той отхвърли да посочи дали колата на НСО е била част от конвой и по какъв начин се е случил иннцидентът, единствено посочи, че в колата не е имало охранявано лице. 
Младенов означи, че в медиите е изтекла друга информация и особено посочи: " Имаме две произшествия с потърпевши малолетни, които са от разнообразни причинители ". Общото било единствено, че потърпевшите деца са в една болница.
За случая с ПТП с кола на НСО Маринов акцентира, че следствието се води от военна прокуратура, тъй като те са способени във връзка с чиновниците от НСО. министърът отхвърли да даде повече информация, поради течащото следствие от военна прокуратура.
Запитан къде е направена кръвната проба по случая " Джамбазки ", вътрешният министър съобщи, че е спазена процедурата от чиновниците на Министерство на вътрешните работи " Дадена е опция на лидера да даде кръв за осъществяване на кръвна проба. Мисля, че кръвта е дадена в болнично заведение в Самоков и би трябвало да е изследвана в Окръжна болница ".
По случая със хванатото голямо количество боклюци в Италия, за които се счита, че били предопределени за  българия, Маринов заяви, че сме получили писмен отговор, че все още италианските управляващи не могат да ни дадат повече информация, защото тече следствие и че при нужда ще се свържат с българските служби за подпомагане. " Използваме специфични канали за информация, при съществуване на информация, която тях ги интересува, ще се извърнат и надлежно ще им окажем цялостно подпомагане, в това число, в случай че би трябвало да се проведат някакви дейности и на наша територия ", съобщи министърът. " На този стадий не ни споделят изрично има ли някакв българска диря ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР