Пострадалият снощи на кръстовището при Софийския университет млад мъж след

...
Пострадалият снощи на кръстовището при Софийския университет млад мъж след
Коментари Харесай

Инцидент с леко пострадал протестиращ при Софийския университет, без сериозни последствия

Пострадалият нощес на кръстовището при Софийския университет млад мъж откакто джип опита да премине през блокирали пътя протестиращи е в положително положение и след медицински обзор се е върнал бързо на митинга. Това оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.
След 22:00 часа нощес породи напрежение на кръстовището пред Софийския университет, когато джип се опита да премине, само че не беше позволен от протестиращи. Малко по-късно те желаеха да бъде извикана кола за спешна помощ, с цел да окаже помощ на млад мъж, който по техни думи е потърпевш от прикосновение с автомобила, който минал през крайници му. Той е превозен от медицински екип за определяне на положението му и след осъществен обзор е освободен. На водача са взети проби за алкохол и опиати. И двете са негативни.
Непосредствено след медицинския обзор, мъжът се е върнал пред Софийския университет. След диалог с водача на джипа е станало ясно, че двамата нямат искания един към различен.  Самият водач описа пред Българска национална телевизия, че от суматоха работил прибързано - тъй като бил атакуван, само че протестиращите разясниха, че джипът опитал да направи десен завой и бил спрян.
Полицията още веднъж припомня на участниците в протестните дейности да съблюдават публичния ред и да не се поддават на провокации.
Още: " Протестите: Ден 20 - Пачки евро пред вила " Секвоя " в Бояна "
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР