Пострадалият полицай при катастрофата с мигранти на Околовръстното шосе в

...
Пострадалият полицай при катастрофата с мигранти на Околовръстното шосе в
Коментари Харесай

Пострадалият полицай при катастрофата с мигранти е в медикаментозна кома


Пострадалият служител на реда при злополуката с мигранти на Околовръстното шосе в София е в медикаментозна кома и на апаратна вентилация след няколкочасова интервенция. Това заяви доктор Славчо Близнаков, шефът на болница „ Света Анна “, където служителят на реда беше настанен след случая.

Полицейски бус беше ударен рано тази заран от микробус с незаконни мигранти, до момента в който е. Пострадалия тежко чиновник на реда е на 51 години.

Той има съществени пострадвания на мозъка и идващите дни ще са сериозни за живота му, сподели доктор Стефан Николов, началникът на Клиника по неврохирургия в болница „ Света Анна “.

За интервенцията му е извикан и проф. Николай Габровски, народен съветник по неврохирургия. За него е направено всичко, което е по силите на българската медицина, акцентира доктор Близнаков.

В „ Света Анна “ са настанени още водачът на буса, превозвал мигранти, както. Шофьорът е със счупени ребра, контузионен бял дроб, настанен е в реанимация и няма никакви основни проблеми. Единият от мигрантите е със строшен крайник, другият със скалпова рана, третият е с травма.

Има и потърпевш мигрант, който е настанен за лекуване във ВМА без заплаха за живота.

Шофьорът, превозвал незаконните мигранти от Сирия е българин. По първична информация той е престъпно проявен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР