Пострадалият Христо Бардуков: Няма да ме откажат, вадя факти за

...
Пострадалият Христо Бардуков: Няма да ме откажат, вадя факти за
Коментари Харесай

Пребиха кандидат-кмет на созополско село

Пострадалият Христо Бардуков: Няма да ме откажат, изваждам обстоятелства за всички политически съперници

Кандидат-кмет на созополското село Зидарово е бил атакуван и грубо пребит от двама мъже с качулки тази нощ, оповестиха от полицията в Бургас. Инцидентът е станал на ул. " Ал.Г. Коджакафалията " в селото, написа 24 часа.бг.

Сигналът е подаден към 03.05 ч. По думите на потърпевшия двамата го напръскали с пикантен спрей и му нанесли удари по главата и тялото, след което избягали.

Битият претендент е с общи пострадвания и едно счупено ребро, настанен за лекуване в УМБАЛ Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане, споделиха още от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Става дума за Христо Бардуков от Созопол, който преди време бе кореспондент в " Господари на ефира ", само че по-късно се пусна в политиката и бе общински консултант.

" Не одобрявам поради избори да посегнеш на здравето и живота на индивида ", сподели пред медии от болничната си стая битият кандидат-кмет. По негови данни двамата нападатели били със едва телосложение и от самото начало до момента в който го удряли с железни пръти мълчали.

Докато го налагали по цялото тяло, Бардуков мислел единствено за оцеляването си. Имал шанс, че тъкмо преди нападението приказвал със собствен другар по телефона, който чул, че нещо се случва и след минути дошъл на мястото.

Според Бардуков нападението е опит да бъде сплашен и да спре с дейната си предизборна акция.

Той обаче се закани, че незабавно откакто се стабилизира, ще излезе още веднъж на терен и то с обстоятелства за политическите си съперници, с цел да знаят хората за кого гласоподават.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР