Пострадалата от наводненията инфраструктура в и край Царево след наводненията

...
Пострадалата от наводненията инфраструктура в и край Царево след наводненията
Коментари Харесай

Кога ще приключи ремонтът на отнесения от наводненията мост край Царево?

Пострадалата от наводненията инфраструктура в и край Царево след наводненията през лятото към момента не е възобновена . Шест месеца по-късно ремонтите не престават, съобщи „ Българска национална телевизия “. 

Големият мост, който е връзката на Царево с Ахтопол и доста други обитаеми места, сега се построява още веднъж . Той рухна още в първия ден от тежките наводнения. 

От Областното пътно ръководство в Бургас са създали ревизия на продължаващия към този момент месеци наред ремонт . Те обясниха, че е завършил първият стадий от строенето на оборудването. 

Следващата седмица следва да стартира монтирането на гредите и по-късно ще бъде излята и пътната плоча

Ремонтът тече постепенно, като повода за това е, че се строи над реката . Сега основите на оборудването са забити в здрава канара, с цел да бъде то по-устойчиво. 

Директорът на Областното пътно ръководство инж. Митко Порязов изясни, че срокът за привършване на ремонта е 15 април . Така се чака лятото да премине гладко. 

От октомври предходната година е бил построен и чисто нов обходен път . Той ще бъде отстранен, откакто ремонтът на моста завърши. 

В самия град Царево продължава да се работи по три разрушени моста . Жители споделят, че хората към този момент демонстрират искания, тъй като съгласно тях ремонтите са се забавили. Но и се надяват този път мостовете да бъдат направени по-добре. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР