Пострадалата жена, блъсната от автобус в София, е с множество

...
Пострадалата жена, блъсната от автобус в София, е с множество
Коментари Харесай

Има опасност да бъде ампутирана и ръката на блъсната от автобус в София

Пострадалата жена, блъсната от рейс в София, е с голям брой политравми - голям брой счупвания на таз, десен крайник, ребра, наложило по неотложност. Тя е в устойчиво положение. Това съобщи доктор Станислав Милев от УМБАЛ " Света Анна " на брифинг пред медии.

Тя е контактна. Реагира на болки и вербални дразнения, само че остава с заплаха за живота, изясни още доктор Милев.

По думите му предстоят още интервенция. Има заплаха от ампутация и на ръката. Следващите 72 часа ще са основни за оцеляването както на дамата, по този начин и да се реши дали ръката ще оцелее. Освен това потърпевшата е с черепно-мозъчна контузия.

" Такъв вид пациент шансът му да оцелее е най-малък. Благодарение на реанимационния екип, даде опция за наша реакция и пациентката е жива ", уточни още медикът.

По-рано през днешния ден стана ясно, че дамата, която бе блъсната от рейс в София е в тежко положение и сега се намира в болница „ Света Анна ". 52-годишната жена е с ампутиран крайник и с заплаха за живота, оповестиха от болничното заведение.

Екип воден от доктор Станислав Милев е оперирал по неотложност дамата, потърпевша от злополуката. Тя беше призната в реанимацията на УМБАЛ " Св. Анна " с политравма (множество тежки фрактури на таза, единия крайник и едната ръка). Наложило се е ампутация на крайници. Тя е с заплаха за живота, оповестиха от лечебното заведение в прессъобщение до медиите. " На лидера му прилошава, губи схващане, навлиза в насрещното платно. Имало е пресичаща жена. За жал удря нея и се стопира в два автомобила, които са били паркирани ", сподели по-рано през днешния ден Борислав Попов - нач.отдел " Безопасност на придвижването ", Столичен автотранспорт.

" На този стадий няма повече информация на какво се дължи това негово припадане и губене на схващане от три до пет секунди ", изясни Попов и добави, че лидерът е с травма на гръдния панер и е оставен за лекуване в болнично заведение.

Както " 24 часа " заяви при злополуката в София, водачът на градския превоз губи надзор над рейс номер 94, влиза в насрещното и удря автомобил. Действието се развива на ул. " Никола Габровски ". В резултат на случая са потърпевши четирима души, в това число и водачът на рейса. Те са настанени в разнообразни лечебни заведения в столицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР