Пострадалата била транспортирана в столична болница с фрактури на двете

...
Пострадалата била транспортирана в столична болница с фрактури на двете
Коментари Харесай

Изверг Преби Жестоко Младата Си Жена С Бейзболна Бухалка В Драгоман!

Пострадалата била превозена в столична болница с фрактури на двете ръце, без заплаха за живота. Въпреки опита му да се укрие от органите на реда, 53-годишният бияч е арестуван след няколкочасово интензивно търсене, подхванато от полицейските чиновници. В хода на формираното по случая досъдебно произвеждане е осъществено претършуване на домашния му адрес, откъдето са конфискувани дървена бухалка, ръкохватка за секира и други материални доказателства.

След оказана здравна помощ пострадалата непринудено е напуснала болничното заведение. Извършената по случая информация сочи, че автопатрул на РПУ-Сливница няколко пъти се е отзовавал на подадени от нея във времето сигнали на тел. 112 за домакински скандал и тормоз, за които след това е отказвала да внесе публично тъжба.

В резултат на експедитивните дейности на проверяващия екип и навременен отчет на събраните доказателства в Районната прокуратура, по-късно същия ден на престъпно проявения и осъждан причинител е повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета при изискванията на домашно принуждение.

С прокурорско разпореждане на обвинения е наложена 72-часова мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР