Постпандемичното прегаряне е на тревожни нива сред християнските духовници в

...
Постпандемичното прегаряне е на тревожни нива сред християнските духовници в
Коментари Харесай

Постпандемичното прегаряне се отразява на пасторите в САЩ: „През цялото време съм изтощен“

Постпандемичното прегаряне е на тревожни равнища измежду християнските духовници в Съединени американски щати, което кара мнозина да мислят за занемаряване на работата си, съгласно към ново национално изследване.

Повече от 4 на 10 духовници, интервюирани през есента на 2023 година, са обмисляли съществено да изоставен събранията си най-малко един път от 2020 година, когато стартира пандемията от COVID-19, а повече от половината са мислили съществено за овакантяване на службата, съгласно изследването, оповестено в четвъртък от Хартфордския институт за проучване на религията.

Около една десета от духовниците оповестяват, че постоянно са имали тези мисли, съгласно изследването, извършено като част от института проучвателен план, Проучване на въздействието на пандемията върху конгрегациите.

Високият % чиновници, които обмислят да изоставен службата, отразява „ груповата контузия “, която и духовенството, и конгрегантите са претърпели от 2020 година насам, сподели шефът на института Скот Тума, основен откривател на план.

" В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР