Постоянното повтаряне на фразата „обичам те“ постепенно я обезценява. Има

...
Постоянното повтаряне на фразата „обичам те“ постепенно я обезценява. Има
Коментари Харесай

Само за дами! 10 начина да покажете, че го обичате без реално да го казвате

Постоянното повторение на фразата „ обичам те “ последователно я обезценява. Има толкоз други способи да изразите и покажете любовта си посредством жестове, които са доста по-красноречиви от това просто да го кажете.

1. Подкрепяйте го.
Един отличен метод да изразите в действителност обичта си е като показвате на половинката си, че постоянно сте до него във всяка сложна обстановка. Сигурността е тип житейска гаранция за любовта ви и сътрудникът ви го знае и прави оценка.

2. Обичайте го без значение от сложните моменти.
Във всяка връзка има сериозни моменти, в които се питате какво въобще вършиме още дружно. Това е обикновено, стига да си дадете сметка дали любовта към момента я има посред ви. Ако е по този начин, продължете да се обичате без значение от всичко. Преодоляването на сложните моменти е доказателство за любов, доста по-красноречиво от фактическото изричане на фразата „ обичам те “.

3. Учете го на нови неща.
Когато обичаш някого, ти искаш да му окажеш помощ по всевъзможни способи. Радваш се, когато гледаш по какъв начин израства като персона и се самоусъвършенства. Ако помагате на колегата си в това, както и той на вас, това е знак за безусловна обич.

4. Показвайте му, че знаете по кое време не се усеща добре.
Когато обичаме някого и го познаваме добре, можем да усетим по кое време нещо не е наред. Никога не се правете, че не забелязвате. Тъкмо противоположното – заявявайте поддръжката си без значение дали вербално или посредством една елементарна прегръдка.

5. Оставяйте му бележки.
При всеки комфортен миг напомняйте на обичания си, че мислите за него. Това ще му подскаже какъв брой мощно го обичате към момента без значение какъв брой дълго сте дружно.

6. Помнете дребните неща.
Няма по-сантиментален метод да покажете любовта си от спомените за дребните жестове или хубави моменти, които сте имали дружно. Говорете за тях понякога. Те демонстрират сантимента ви към връзката ви и потвърждават какъв брой се обичате.

7. Понякога поемайте и неговата част от домашните отговорности.
В модерното всекидневие разпределението на отговорностите у дома е нещо обикновено. Не е нужно да падат само на плещите на дамата. Почистването и грижата за дома е обща. Но когато обичате някого проявявайте схващане понякога. След тежък работен ден не посрещайте колегата си от вратата със заповеди за почистване, изхвърляне на боклука и извършване на покупки.

8. Правете взаимни отстъпки.
Щастието и любовта стъпват на основата на компромисите. Иначе връзката е немислима.

9. Чакайте го да се прибере у дома.
Един жест, за който не са нужни думи, той е сладкодумен самичък по себе си, е да останете до късно и да изчакате обичаната си половинка да се прибере. Това демонстрира вашата угриженост и любов.

10. Прегръщайте го и го целувайте без мотив.
Физическият контакт е от огромно значение. Не е нужно подтекстът му да е съкровен. Обикновена прегръдка просто по този начин без причина е задоволителна, с цел да покаже любов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР