Постоянно пребиваващ у нас руснак на име Иван Демерджиев и

...
Постоянно пребиваващ у нас руснак на име Иван Демерджиев и
Коментари Харесай

Руснакът Иван Демерджиев крещя по полицаи в Пловдив

Постоянно пребиваващ у нас руснак на име Иван Демерджиев и негов другар българин отнесоха санкции по Указа за битка с дребното безчинство за обдни викове по адрес на служители на реда в центъра на Пловдив. 

На 14 януари към 19,30 ч. екип униформени се отзовали на сигнал за междусъседски спор на бул. " Княгиня Мария Луиза ". При идването им били посрещнати от трима души, които им показали жилището, в който се намирали 42-годишният Демерджиев и другарят му. Щом влезнали в жилището, чиновниците на реда открили, че мъжете са във очевидно нетрезво положение.

" Виж се какъв си ти ", викал руснакът, а другият мъж крещял, че служителите на реда нищо не могат да създадат. Думите били съпроводени с обиди и псувни. Поведението на двамата нарушило публичния ред и те се сдобили с актове по Указа.

Пред съда Иван Демерджиев и приятелят му по чашка признали посоченото и декларирали, че съжаляват, написа " 24 часа ". Според магистратите най-справедливото наказване са санкции от по 200 лева, което е малко над минималния размер. И двамата са показали, че работят, само че заплащат прехрана на децата си. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР