>Постоянно e участието не само на художници и галерии, които

...
>Постоянно e участието не само на художници и галерии, които
Коментари Харесай

Благородна кауза подкрепя над 120 деца в неравностойно положение от Варна и региона

>
Постоянно e присъединяване освен на художници и галерии, които подаряват картини за акцията, само че и на институциите и частните лица, които ги откупват в поддръжка на децата – за тяхното обучение, включване в планове и курсове, свободно време, по-добра среда на живот и персонален комфорт.

10-тата благотворителна акция е в името на повече от 120 деца от ЦНСТ " Изгрев ", ЦНСТ " Другарче ", ДДЛРГ " Княгиня Надежда " и Центъра за специфична просветителна поддръжка " Св. Св. Кирил и Методий " в с. Кривня. Ще бъде подкрепено и висшето обучение на студенти-отличници по стипендиантските стратегии " Туризъм ", " Здраве посредством СПА " и " Изкуства ".

Благотворителният азбучник на Фондацията предлага повече от 200 произведения на наши и непознати създатели - живопис, графика, рисунка, дребна пластика, снимка. Кампанията  ще премине през следните стадии – от 18 октомври до 4 декември творбите от каталога на Фондацията могат да бъдат изплатени в обособеното арт пространство на Хотел Балнео & СПА Азалия, посредством интернет-кампания в www.foundation.bg и във Фейсбук на https://www.facebook.com/foundation.bg.

На 5 декември в Галерия Графит е годишния благотворителен коктейл, на който всички произведения вземат участие в групова  галерия и също могат да бъдат откупени
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР