Постоянният страх от война, който в момента прониква в българското

...
Постоянният страх от война, който в момента прониква в българското
Коментари Харесай

Тагарев пред Euractiv: Българската армия е отслабена от руската дезинформация

Постоянният боязън от война, който сега прониква в българското общество, подхранван значително от съветска дезинформация, стартира съществено да визира способността на армията да се бие. Това заяви българският министър на защитата, представен от брюкселския портал Euractiv.

Опозиционните партии и " " разкритикуваха политиката за сигурност на държавното управление по време на дебата по импортирания от тях избор на съмнение против държавното управление.

В отговор на това Тагарев упрекна и двете страни в разпространяване на дезинформация, акцентирайки по какъв начин това понижава желанието на младежите да преследват кариера в армията.

Всъщност от началото на войната в Украйна кандидатстването във военните академии е намаляло с 35%, а броят на кадетите с 45%, съгласно разбор на Министерството на защитата, който предвижда голям дефицит на офицери в армията през идващите четири години.

" Това е явен образец, че дезинформационната акция на парламентарните партии понижава бойните качества на страната “, сподели Тагарев, написа още Фокус.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР