Постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли заяви, че

...
Постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли заяви, че
Коментари Харесай

Постоянният представител на САЩ в ООН се оплака, че Русия я игнорира

Постоянният представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли съобщи, че съветските дипломати пренебрегват позвъняванията на американските си сътрудници, а самата тя не е съумяла да се свърже с съветското посланичество в продължение на седмици , написа Известия.
„ По някаква причина телефоните на съветската задача не работят. Ние се опитахме да им позвъним, само че тази седмица те бяха прекомерно заети, с цел да приказват с нас “, съобщи Хейли.
Тя добави, че американската страна има намерение да разиска с съветските дипломати въпроса за продължаването на Съвместния механизъм на Организация на обединените нации и на ОЗХО за следствието на химическите набези в Сирия.
Според Хейли тя е звъняла и на непрекъснатия представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя, само че телефонът му е бил недосегаем, съобщи Фокус.
Самият съветски посланик отхвърли заявките на американския си сътрудник и съобщи, че Русия не заобикаля разискванията към Съвместния механизъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР