Постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя заяви,

...
Постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя заяви,
Коментари Харесай

Русия призова САЩ да преосмислят политиката си в Близкия Изток

Постоянният представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Василий Небензя съобщи, че методът на Съединените американски щати към проблемите в Близкия Изток подкопава груповите старания на интернационалната общественост за намиране на решение.

Това заяви ТАСС. Според Небензя обаче към момента не е късно Съединените щати да преразгледат политиката си. " Увеличават се знаците, че съществува целеустремен блян за подкопаване към този момент направената, в това число с присъединяване на Съединените щати, платформа за контролиране ", установи съветският непрекъснат представител в интернационалната организация.

" Как другояче можем да преглеждаме последните решения на Вашингтон за Йерусалим, закриването на представителството на Организацията за избавление на Палестина в столицата на Съединените щати ", добави Небензя.

Според него с сходни едностранни решения Вашингтон " нанася сериозна щета на груповата работа " за намиране на решение на палестино-израелския спор и контролиране на напрежението Близкия Изток.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР