Постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя заяви,

...
Постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя заяви,
Коментари Харесай

Русия призова САЩ да преосмислят политиката си в Близкия Изток

Постоянният представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Василий Небензя съобщи, че методът на Съединените американски щати към проблемите в Близкия Изток подкопава груповите старания на интернационалната общественост за намиране на решение.
Според Небензя обаче към момента не е късно Съединени американски щати да преразгледат политиката си, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.
" Увеличават се знаците, че съществува целеустремен блян за подкопаване към този момент направената, в това число с присъединяване на Съединени американски щати, платформа за урегулиране ", установи съветският непрекъснат представител в интернационалната организация.
" Как другояче можем да преглеждаме последните решения на Съединени американски щати за Йерусалим, закриването на представителството на ООП в столицата на Съединени американски щати. Съвсем неразбираемо ни е решението за преустановяване на финансирането на организация за подкрепяне на палестинските бежанци, а също и отводът от продължение помощта за две болнични заведения в Източен Йерусалим ", добави Небензя.
Според него с сходни едностранни решения Вашингтон " нанася сериозна щета на груповата работа " за намиране решение на палестино-израелския спор и урегулиране на Близкия Изток. Небензя прикани Съединени американски щати да " преразгледат метода си " и да се върнат на пътя за урегулиране.
Представителят на Русия в Организация на обединените нации изрази убеденост в нуждата от обновяване на интернационалното съдействие в границите на близкоизточния " квартет ". " Трябва да съживим работата за пускане на директен палестино-израелски разговор ", счита Небензя и удостовери желанието на Русия да провежда персонална среща в Москва сред водачите на Палестина и Израел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР