Постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя, коментирайки западните

...
Постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя, коментирайки западните
Коментари Харесай

Русия на Съвета на ООН: Труповете на кадрите от Буча не изглежда да са стояли дни там

Постоянният представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя, разяснявайки западните истории за събитията в Буча, сподели, че единствено дилетанти могат да кълват на това.

„ Труповете на видеото по никакъв метод не наподобяват на такива, които са лежали на улицата в продължение на три-четири дни и съгласно сензационните и безусловно ненаучни данни на The New York Times от 20 март. Или безспорни дилетанти, или нашите западни сътрудници, които не желаят да слушат нищо и от дълго време споделят на черното бяло и противоположното “, сподели той на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

По-рано украинските управляващи и медиите разпространиха видеозапис, за който се твърди, че е сниман в град Буча, Киевска област, където тела на починали лежат на пътя. Много консуматори в Интернет сложиха под подозрение истинността на обвиняванията на Киев против Москва, като означиха, че няма кръв покрай телата на земята, а някои от мъртвите са имали бели ленти на ръкавите си и може да са били убити от украинските сили за сигурност или териториална защита.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР