Постоянният представител на Иран в ООН Маджид Тахт Раванчи заяви

...
Постоянният представител на Иран в ООН Маджид Тахт Раванчи заяви
Коментари Харесай

Завръща ли се мирът в Близкия Изток?


Постоянният представител на Иран в Организация на обединените нации Маджид Тахт Раванчи съобщи през днешния ден, че страната му е завършила с отмъщението за Солеймани и нови военни дейности няма да има, в случай че няма експанзия от страна на Съединени американски щати, предадоха международните организации.

" Всички наши дейности бяха пропорционални на убийството на Касем Солеймани. Те завършиха. Ако Съединени американски щати повече не подхващат военни дейности във връзка с Иран, то от наша страна ние също няма да подхващаме такива дейности. " Това се споделя в писмо на Раванчи до генералния секретар на Организация на обединените нации и до Съвета за сигурност.

Постоянният представител на Иран показва още, че страната му почита напълно независимостта, суверенитета, единството и териториалната целокупност на Република Ирак.

Раванчи дефинира ракетния обстрел като " прецизна интервенция ", чийто цел са били военни обекти, тъй че да не се провокират жертви измежду цивилните и вреди измежду цивилните уреди в зоната.

Иран е завързан към запазването на мира и на интернационалната сигурност и не търси ескалация или война, показва още Маджид Тахт Раванчи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР