Постоянна мярка задържане под стража“ постанови състав на Районния съд

...
Постоянна мярка задържане под стража“ постанови състав на Районния съд
Коментари Харесай

Оставиха в ареста македонката, счупила бариерата на ГКПП-Гюешево

Постоянна мярка " задържане под стража “ постанови състав на Районния съд в Кюстендил за 40-годишната гражданка на Северна Македония, която в петък счупи с колата си преграда на граничен пункт " Гюешево ". При последвалото гонене тя удари и две патрулни коли на полицията, напомня БГНЕС.
Срещу нея има повдигнати три обвинявания - за нахлуване през границите на страната без позволение, за незаконно препятстване на орган на властта да извърши отговорностите си и за нанасяне на обилни повреди на служебни коли на Министерство на вътрешните работи след нарушаване на разпоредбите за придвижване. И за трите законът планува наказване „ отнемане от независимост “.
Мярката на Фросина Д. се гледа посредством видеовръзка със следствения арест. За потребностите на производството беше обезпечен и преводач. Обвиняемата, която има и швейцарско поданство, не изрази мнение по делото и от самото начало остана неконтактна, съобщи БНР. 
Съдът одобри, че е налице обосновано съмнение, че дамата е причинител на закононарушенията, за които е привлечена като обвинена, както и че съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение. Тя няма непрекъснат и сегашен адрес на територията на България.
Решението на съда предстои на обжалване в тридневен период пред Окръжния съд - Кюстендил. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР