Постоянна мярка задържане под стража постанови Кюстендилският окръжен съд за

...
Постоянна мярка задържане под стража постанови Кюстендилският окръжен съд за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, обвинен за убийството в Кюстендил

Постоянна мярка „ задържане под стража ” постанови Кюстендилският областен съд за 75-годишният мъж, упрекнат за убийстовото на 45-годишен мъж.

Мъжът бе арестуван на 7 септември от кюстендилски криминалисти, като той е главния обвинен за осъществено тежко престъпно закононарушение -  ликвидиране на 45-годишен мъж.

В правосъдната зала обвиненият само попита къде е жена му. А на излизане разгласи, че е почтен, като на журналистически въпрос за какво е умъртвил, той сподели - несъзнателно.

Смъртта на жертвата е настанала след сборичкване сред двамата в жилището на по-възрастния в кв. „ Герена “ и по първични данни, е настъпила вследствие на задушаване.
 Дарик-Кюстендил-->
Тялото на 45-годишният мъж бе открито в храстите на блок 185 в кв. „ Герена “. Часове по-късно бе арестувана и 38-годишната брачна половинка на по-възрастния мъж. След приключването на 24-часовата мярка дамата бе освободена. 

По време на мярката юристът на обвиненият Илиян Хаджийски изиска мярката да бъда изменена на домакински арест. Искането не бе почетено от арбитър Йоланда Цекова, като измежду претекстовете тя уточни, че има опция обвинения да извърши и други закононарушения поради обвиняването, което му е направено.

За това закононарушение законът планува наказване от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна , поради което бе постановена и тази мярка за неотклонение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР