Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража“ ще поиска зам.

...
Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража“ ще поиска зам.
Коментари Харесай

Работата Е Дебела! Ето Го Симеон, Който Застреля Ямболския Таксиджия! Вижте Само Защо Го Е Направил, Настръхна Ни Косата!

Постоянна мярка за неотклонение „ задържане под стража “ ще изиска зам. окръжният прокурор на Ямбол Димитринка Георгиева за двамата възпитаници от спортното учебно заведение „ Пиер дьо Кубертен “, които на 11 декември през нощта направиха опит да убият 31-годишен таксиметров лидер край село Дражево.

18-годишният Симеон Димитров и 14-годишният му другар Костадин Стоянов бяха хванати на бензиностанция по автомагистрала „ Тракия “, недалеко от мястото на случая откакто позвънили на преподавателя си по бокс Ангел Димов и той се обадил на телефон 112, написа в. Монитор.

12-токласникът Димитров е златен медалист от интернационалния боксов шампионат „ Мемориал Емил Жечев “, неотдавна е включен и в националната юношеска гарнитура. По думите на заместител шефа на гимназията Дичо Тодоров младият спортист не пиел, не пушел, имал съвсем отличен триумф. Никога преди този момент не е създавал проблеми. Преподавателите били изумени от обстоятелството, че дружно с дребния Костадин са тръгнали да убиват мъж като преди този момент са се въоръжили с газов револвер, нож и модифицирана за пукотевица с бойни патрони въздушна пушка.

При обиска в облеклата на Симеон криминалистите намерили самолетен билет за Англия, той трябвало да лети този уикенд при майка си, която работела в Лондон.

Двете момчета обитавали общежитието на спортната гимназия, към 18,00 часа на 11 декември напуснали постройката като споделили на дежурния педагог, че отиват „ на кафе “. Как са се озовали край село Дражево, за какво са решили да викат такси и по какъв начин им е хрумнало да стрелят по 31-годишния Апостол Вълков от таксиметровата компания „ Акцент “ занапред ще се обяснява.

След първичния отвод да приказват момчетата въпреки всичко са дали някакви показания, разяснява наблюдаващият досъдебното произвеждане прокурор, само че отхвърли да навлезе в детайлности. Учителите от „ Пиер дьо Кубертен “ разясняват, че доскоро повече от месец ненадейно умряла първа братовчедка на Симеон и той станал безмълвен, затворил се в себе си. Не било изключено този факт да е отключил експанзията в него, а дребният Костадин да е бил замесен от „ взаимност “ към баткото. При позвъняването по телефона на треньора си Ангел Димов говорел Косьо, той съвсем плачейки съобщил, че Симеон е ранен и че го молят за помощ да ги прибере с колата си. Първоначално Димов решил, че те са станали жертва, даже през мозъка му не предходна мисълта, че може да са те нападателите.

Прокурор Георгиева напомни, че против Симеон и Костадин са повдигнати обвинявания за въоръжен обир и опит за ликвидиране, за които незаконни действия законът планува даже пожизнен затвор. Според нея имало заплаха в случай че бъдат пуснати на независимост против парична гаранция двамата младежи да се укрият или да създадат опит за ново незаконно действие. Заседанието на съда за ограниченията ще бъде в петък следобяд.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР