Постоянна и изключително болезнена ерекция измъчва сръбския стилист Невен Цигановик

...
Постоянна и изключително болезнена ерекция измъчва сръбския стилист Невен Цигановик
Коментари Харесай

Жертва на красотата: Стилист от Сърбия с вечна и болезнена ерекция след операция на носа в Израел

Постоянна и извънредно мъчителна ерекция изтезава сръбския стилист Невен Цигановик след пластична интервенция на носа. Този непряк резултат бил провокиран от упойката, която му дали лекари в Израел, оповестява Daily Mail.

" Аз дойдох да си направя ринопластика и редом с това да фотографирам документален филм за моя живот. Но ми дадоха прекомерно огромна доза медикаменти и организмът ми реагира по този начин ", споделя стилистът.

Според Невен, по време на интервенцията го е сполетял приапизъм — продължителна и трудно мъчителна ерекция, която не е обвързвана със полово предпочитание. Ако не стартира лекуването ѝ в границите на 24 часа, то следствията може да са еректилна дисфункция и увреждане на половия орган.

В последна сметка стилистът се върнал в Сърбия и се подложил на още една интервенция, с цел да се избави от безконечната ерекция. Сега ще обаче ще се възвръща няколко месеца. Но Невен, който към този момент има десетина пластични интервенции към момента има вяра, че те ще му подсигуряват блестяща кариера в Холивуд.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР