Постоянен арест за извършителя на жестокото убийство в сатовчанското село

...
Постоянен арест за извършителя на жестокото убийство в сатовчанското село
Коментари Харесай

Постоянен арест за жестокия убиец от Вълкосел

Постоянен арест за причинителя на жестокото ликвидиране в сатовчанското село Вълкосел постанови състав на Окръжен съд – Благоевград.
Според арбитър Маргарита Коцева обвиненият – 33-годишният Гюлтекин Карайбрямов може да се укрие или да извърши ново закононарушение, защото е доста мобилен.
Той самият също изиска да остане за непрекъснато в ареста, защото усеща заплаха за живота му, в случай че се върне в родното му село. Бои се от разпра.
В съда пристигнаха и негови близки, които го поддържаха подканваха да споделя единствено истината.
Междувременно от Окръжна прокуратура – Благоевград оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране, осъществено с особена свирепост – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6 от Наказателния кодекс.
„ По предварителни данни гибелта му е настъпила в резултат на нанесени удари по главата с твърди предмети – с дъска и камък.
Извършителят на убийството е открит – мъж на тридесет и три години, който Окръжна прокуратура – Благоевград е привлякла като обвинен. Същият е арестуван с разпореждане на прокурор за период до седемдесет и два часа “, обявиха пред от държавното обвиняване.
Както към този момент ви информирахме, тежкото престъпно действие е осъществено в събота сред 4.00 и 4.40 часа сутринта. Тогава трупът на убития 57-годишен Муйдин Дураков е открит от жена, която е отивала на работа в локален завод.
Вълкоселчани описаха, че жертвата и килърът са били до сутринта в заведение, където пиели алкохол. Около 2 часа Дураков отишъл при Гюлтекин и го убеждавал да остави дамата, за която желал да се дами, защото не му била вярна.
Явно алкохолът пристигнал допълнително и на двамата. Около 4 часа умрелият си тръгнал от заведението. След него тръгнал и младият мъж. Пресрещнал Муйдин на път за къщата му и го блъснал първо с дъска, а след това с камъни, до момента в който не обезобразил лицето му.
В събота през целия ден служители на реда и криминалисти правиха огледи и разпитваха локални хора в резултат на което задържали 33-годишния Гюлтекин Карайбрямов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР