Постоянен арест за 51-годишен мъж за блудство с 13-годишната си

...
Постоянен арест за 51-годишен мъж за блудство с 13-годишната си
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 51-годишен, блудствал с дъщеря си

Постоянен арест за 51-годишен мъж за блудничество с 13-годишната си щерка дефинира съдът по искане на районна прокуратура-Чирпан.

И. Д. е притеглен като обвинен по тази причина, че в продължение на една година - от юли 2018 година до 13 юли 2019 година, в град Чирпан, Стара Загора е блудствал с щерка си. Блудството е осъществено посредством приложимост на мощ и заплашване и посредством потребление на състояние на взаимозависимост и контрол на дете от родител. Разпитани са очевидци, изискани са документи, назначени и осъществени са експертизи.

Съдът почете настояването на Районна прокуратура - Чирпан и одобри, че се касае за висока степен на социална заплаха на действието и на причинителя му, който е направил закононарушението, възползвайки се от ситуацията на контрол по отношение на малолетното лице.

Целта на непрекъснатия арест е да се ограничи опцията обвиненият да принуждава, да се заканва и други закононарушения към малолетната му щерка или на очевидците по делото, както и да продължи да реализира блудствени дейности във връзка с малолетната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР