Постовете са функция на хора, които не присъстват в това

...
Постовете са функция на хора, които не присъстват в това
Коментари Харесай

Асен Василев взриви Народното събрание

Постовете са функционалност на хора, които не участват в това Народно събрание, България няма да бъде свободна от мафията и задкулисието, за която и Вие, господин Карадайъ, говорите. Етническо опълчване? Не. Нашият апел е за опълчване на компаниите и хората, които грабят тази страна, без значение от тяхната етническа принадлежност. Така вицепремиерът Асен Василев се намеси против изказвания на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, че министър председателят Кирил Петков се опитвал да насажда етническо напрежение.

32 години Движение за права и свободи е в политиката и най-бедните краища на страната са там, където са гласоподавателите на Движение за права и свободи. Но за сметка на това едни от най-богатите хора в страната са членове на Движение за права и свободи, взриви залата Василев.

Той съобщи, че Политическа партия не се бори против гласоподавателите на Движение за права и свободи. " А против хората, чиито банкови сметки цялостните посредством политически разговор, който проповядвате, а той не е за добруването на народа, а за това по какъв начин това пълнене да продължи. Е, няма да продължи! Ние в подобен разговор няма да влезем! С никого! ", заявява вицепремиерът Асен Василев.

" Няма да отмине нашето време. Това е началото на една смяна, която българското пбщество изиска и ще желае по площадите всеки ден, без значение от опитите да се образуват изкуствени, безпринципни болшинства и имат за цел единствено едно - да не престават всички схеми, почнали да стопират поради нас ", сподели още Асен Василев и даде обещание, че " Промяната " ще продължи да пречи, без значение дали е на власт или не.

По думите на вицепремиера най-хубавата антикризисна мярка за кюлчетата, шкафчетата ще бъде в действителност оставката на кабинета. " Защото създателите им са в КРИЗА ", изкрещя вицето на Петков. И продължи: " В толкоз дълбока рецесия, че сте подготвени да прегърнете " Възраждане ", с цел да свалите държавното управление. Толкова дълбока, че някои си стоят скрити в Сараите и се пробват от там да ръководят страната ", озъби се Василев на Движение за права и свободи.

Но Карадайъ непосредствено настъпи към трибуната. И подсети, че почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е този, който се е борил против така наречен Възродителен развой и тоталитарния режим. " А властта бе насочила автоматите против мюсюлманите и създателите на опитите насилствената асимилация да спре са били пратени в пандизите ", напомни водачът на Движението. А по думите му точно Доган да приказва срещу реваншизма и философия. " А през днешния ден инцидентни минувачи да употребяват името му за щяло и нещяло малко не кореспондира с историята ", предизвести Карадайъ.

И назова Василев: " Хубав човек, само че функционалност на задкулисието и мафията ". " Вие, които дойдохте да вършиме вместо държавна политика, се пробвате да вършиме политика в името на компаниите на мафията и задкулисието. Затова, когато ние приказваме, че се борим против крадците и против задкулисието, нито вашият гьонсуратлък, нито наглостта и арогантността ви могат да ни спрат да пазиме мира и сигурността на родината ", сподели още разгневен водачът на Движение за права и свободи.


ТЕМА преди 25 минути 414 преди 2 часа 592 преди 2 часа 1203
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР