Постковид синдромът ни бе заложен още през март 2020 година,

...
Постковид синдромът ни бе заложен още през март 2020 година,
Коментари Харесай

Има ли пост-COVID-синдром и как ни се отразява?

Постковид синдромът ни бе заложен още през март 2020 година, когато на всички ни стана ясно -цивилизацията ни е стигнала до там, че светът може да бъде затворен за една секунда, като лавка. Разбрахме, че не сме самостоятелни. Нормално е това чувство даразвие всевъзможни проблеми, които могат да отключат тревоги паник офанзиви.Това заяви в новия сезон на аудиосериала " Шифърът на тялото " по Дарик известният психотерапевт и експерт по хипнотерапия Иво Величков.

Симптомите на мощната тревога са обикновенозадушаване, виене на свят, чувство за „ топка в корема “ и даже за припадане, изясни Иво Величков и посочи, че от ден на ден младежите стават жертва на.

Според него всяко едно сходно положение зависи главно оттам, доколкотравматично е нашето отношение къмдаденаситуация.

Ако можем да променим гледната си точка към нещата, които не ни харесват, в случай че може да променим ситуацията, средата…, тогава смяната зависи от нас. В останалите случаи, в които нищо не можем да променим – ни остава само да приемем.

Страхът е нещо естествено,но въпросът е да не му разрешаваме да ни спирада живеем, безапелационен е Иво Величков.

Към страховете си през днешния ден можем да гледаме по два метода - да осъзнаем кои са неизбежни, зада се примирим с тяхикои са преодолими, с цел да " се прежалим " и дапродължим.

Аудиосериалът може да следите наи на стрницата на Дарик във фейсбук.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР