Постигнатите резултати в Девин се дължат на отличната работа на

...
Постигнатите резултати в Девин се дължат на отличната работа на
Коментари Харесай

Цветанов: Постигнатите резултати в Девин се дължат на отличната работа на общинската администрация

Постигнатите резултати в Девин се дължат на отличната работа на общинската администрация отпред с кмета Красимир Даскалов, на европейската взаимност и на постоянното държавно управление на Бойко Борисов. Това съобщи Цветан Цветанов през днешния ден на среща със чиновниците на шивашки завод в Девин, който неотдавна беше оголен със съдействието на Общината.

С него бяха претендентите за членове на Екологичен потенциал Андрей Новаков, Асим Адемов и Марин Захариев, а също по този начин някогашният евродепутат Владимир Уручев, ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и регионалният началник на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

По-рано всички имахме опцията да беседваме с поданици на Девин в центъра на града. Когото и от тях да попитахме - всеки споделяше, че е доста удовлетворен от кмета Даскалов, написа Цветанов във Facebook.

Споделих с хората, че програмата за енергийна успеваемост на многофамилните жилищни здания е извънредно потребна с изключение на за обособените семейства, само че и за опазването на околната среда. В тази връзка оповестих, че сега се прави сериозен разбор, с цел да се откри най-хубавият метод за продължението й, показва още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР