Постигнахме пълен клиничен ефект при лечение на 40-годишна жена с

...
Постигнахме пълен клиничен ефект при лечение на 40-годишна жена с
Коментари Харесай

Д-р Дамянов: Успяхме да преборим рак на гърдата в последен стадий

Постигнахме цялостен клиничен резултат при лекуване на 40-годишна жена с рак на гърдата в финален етап посредством два различни метода на лекуване - инсулин потенцирана терапия и биомагнитна терапия с магнитни двойки. Това съобщи в изявление за Дир.бг шефът на Медицински център "Интегративна медицина " доктор Христо Дамянов.

След извършените 37 лечебни сеанса в границите на 18 месеца, контролните проучвания демонстрират цялостно неявяване на израстък и костни метастази. Аз имам 36-годишен опит в онколечението и мога да кажа, че това е международен пробив в медицината, посочи доктор Дамянов.

Преди дни лекуващият доктор на дамата доктор Иван Маслев заяви тази сензационна вест. Съобщението пристигна няколко дни, откакто американския учени оповестиха същия триумф при пациентка с рак на гърдата благодарение на пробно имунолечение - посредством инжектирани милиарди кафези, които да унищожат туморите.

Българският медицински пробив обаче породи подозрения и песимизъм, защото тук става дума за способи на интегративната медицина, които не са в общоприетото онколечение. В интернет страницата на Фондация "Инициатива за българско рационално общество " даже беше оповестена публикация, в която се декларира, че историята има доста неизяснени обстоятелства, с които се "пробутват " недоказани различни лекувания.

Д-р Христо Дамянов завежда урологичното поделение към ВВМА до 1994 година Занимава се с научно-изследователска активност в региона на урологията. Създател и шеф е на урологичното поделение в Националния онкологичен център в София, където работи до 2003 година Дисертационният труд, за който му е присъдена степента "доктор на медицината ", е на тематика "Имунотерапията в комплексното лекуване на туморите на пикочния мехур ".

Член е на Съюза на учените в България, Академия на науките - Ню Йорк, Световната асоциация по урология (SIU), Европейската асоциация по урология (EAU) и на Балканския полуостров (BUON), Международната организация на лекарите практикуващи интегративна медицина (IOICP), Европейската академия по Инсулин потенцирана терапия (IPT/IPTLD). От 2006 година насочва напълно активността си в региона на интегративната онкология в България.

Д-р Дамянов е първият български доктор, приключил дипломиран курс за приложение на Инсулин потенцираната терапия. Резултатите от приложението й при заболели с напреднали туморни болести са предмет на 4 негови научни изявления.

- Д-р Дамянов, Вие твърдите, че методът на лекуване, който сте приложили към пациентката е неповторим, че е доста по-ефективен и по-щадящ за пациентите, в сравнение с от прилаганите в общоприетото онколечение. Почти по същото време американски учени оповестиха, че са съумели да излекуват жена от рак на гърдата в финален етап посредством пробно имунолечение. Какви са приликите и разликите сред вашите способи на битка с рака и този на американските учени?

- Приликата е в диагнозата - рак на гърдата в финален етап и резултат. Само че, резултатът от лекуването, който е реализиран от американците, е въз основа на клинично изследване, цената на което е голяма. Там са вложени от националния раков институт на Съединени американски щати големи суми за доказване на успеваемостта на по този начин нашумелите нови молекули. Според общоприетата онкология новите молекули са новата изключителна вяра и късмет да решат онкологичния въпрос, което е надалеч от истината. Това е нова тактика и тактичност на фармацията, чиято съществена цел е да завоюва нови пазари, нови облаги и т. н.

Ние използваме интегративната онкология, която е най-новото съвременно направление в медицината, което не се интересува от клинични пътеки, а от внезапно повишени лечебни резултати. Това е единствената цел на сходни клиники.

При лекуването на нашата пациентка ние използвахме личен метод, учреден на два неконвенционални метода за лекуване - инсулин потенцирана терапия и биомагнитна терапия с магнитни двойки. Те не са наше изобретение. Първият способ е на база на изобретение на мексикански боен доктор през 1930 година, за който е бил номиниран за "Нобелова премия ", а другият способ е развъртян след 1988 година въз основата на изследвания на учени от НАСА, свързани с медицински проблеми на американските астронавти.

Инсулин потенцираната терапия е опция на общоприетата химиотерапия. Общото сред тях е, че се употребяват едни и същи медикаменти, само че разликата е голяма. В инсулин потенцираната терапия се употребяват 10 пъти по-ниски дози от същите противотуморни лекарства, които се употребяват в общоприетата онкология.

С инжектирането на инсулин ние даваме сигнал на туморната клетка, че настава глюкозен апетит. Това кара туморната клетка, която има 10 пъти повече инсулинови рецептори на повърхността на клетъчната си мембрана или инсулинови молекули, да ги се задействат.

Отварят се канали в мембраната на туморната клетка и това дава опция тъкмо в този миг да вкараме тия 10 пъти по-ниски дози от тези токсични медикаменти и 6 пъти по-малко в естествената здрава клетка. Тока токсичният резултат не дава съвсем никакви странични резултати за пациента. Тези резултати ние сме потвърдили в серия от наши изявления в влиятелни интернационалните издания.

През октомври т.г. в Мексико на 14-та интернационална конференция, проведена от Европейската IPT Академия, следва връчването ни на влиятелна премия за научните ни достижения.

Дори в най-крайни напреднали стадии, каквито са 95% от нашите заболели, и след несполучлива лъчетерапия, ние съумяваме да вкараме в ремисия, т.е. да спрем тумурното развиване в над 80% от нашите заболели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР