постигна втора поредна победа в Серия “А” и се справи

...
постигна втора поредна победа в Серия “А” и се справи
Коментари Харесай

Сампдория взе втора поредна победа, Парма ще се гордее само с гредите

реализира втора поредна победа в Серия “А” и се оправи при гостуването си на в среща от 19-ия кръг. “Мореплавателите” убиха интригата още през първата част, когато поведоха с 2:0 след голове на (24’) и (34’). Парма доближи до две греди в границите на първото полувреме, три в мача, откакто “дуковете” бяха блъснали единствено една от началото на сезона в Италия.

Все отново първата действителна опция бе на сметката на играчите на домакините - в 13-ата минута неточност на Мая Йошида в центъра на защитата на генуезците докара до блъсканица в наказателното поле, най-добре се ориентира Юрай Куцка, само че ударът му бе отразен току пред голлинията.

Огромна неточност на домакините в 24-ата минута докара до разкриване на резултата точно от Йошида. Центриране отдясно не бе изчистено добре, топката се отби в, попадна в японския защитник, който нямаше проблем да означи от близо.

В 29-ата минута бе изведен превъзходно от Куцка, само че вратарят на гостите следеше протичащото се и почисти топката. Малко преди този момент Жирвиньо нацели и страничния дирек на.

34-ата минута “мореплавателите” удвоиха след ужасяващо първо допиране на в центъра на терена, топката му бе отнета от Рамирес, който подаде към Балде Кейта, той напредна и означи без проблеми в левия ъгъл на вратаря.

44-ата минута Юрай Куцка насочи добър параболичен удар отвън наказателното поле, само че топката още веднъж " кацна " на горната греда на гостите.

Домакините започнаха с готовност втората част и единствено три минути след нейното начало Жервиньо удари трета греда от дребен ъгъл. В 59-ата минута гостите бяха напълно покрай трето попадение, когато след осъществяване на корнер защитникна “дуковете” съумя да почисти едва, топката попадна в, който стреля, само че вратарят избави. Само две минути по-късно и Адуеро трябваше да се намесва уверено след мощен удар на Куцка.

До края играчите на Парма пробваха да основат предимство, само че като се изключи няколко опита на Жервиньо да нахлуе в наказателното поле, те не съумяха да сътворят нищо запаметяващо се и разумно изгубиха.

Сампдория е на 10-ото място в класирането с 26 точки, до момента в който домакините са не нежеланата предпоследна 19-а с едвам 12 точки.
Серия А 19 кръг, неделя 24 януари  Парма 0:2краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР