Постер на филмаФилмът е сред бижутата в програмата на фестивала

...
Постер на филмаФилмът е сред бижутата в програмата на фестивала
Коментари Харесай

Уестърн баладата на братята Коен

 Постер на кино лентата Постер на кино лентата
Филмът е измежду бижутата в програмата на фестивала във Венеция

“The Ballad of Buster Scruggs ” e новото предложение на огромните режисьори и сценаристи братятата Джоел и Итън Коен. Първоначално това трябваше да е сериал, само че носителите на “Оскар ” го преформатираха като игрален антологичен филм. Сега творбата е измежду бижутата в програмата на фестивала във Венеция
Филмът споделя няколко истории с разнообразни заглавия. В “The Ballad of Buster Scruggs ” Тим Блейк Нелсън е бърз стрелец и песнопоец. В “Near Algodones ” Джеймс Франко, банков обирджия дилетант, получава заслуженото си, че и от горната страна.

Печален черен комизъм се просмуква в “Meal Ticket ” с Лиъм Нийсън, в който се споделя за двама изморени пътуващи артисти. Том Уейтс изкопава богати находища на комизъм в “All Gold Canyon ”, до момента в който Зоуи Казан открива ненадейно заричане за обич, дружно с доза от жестоката подигравка на живота, до момента в който пътува във фургон през прерията в “The Gal Who Got Rattled. ”. Призрачен комизъм населява “The Mortal Remains ”, където Тайн Дейли сипе правдивост върху цветен набор от непознати пасажери в дилижанс, отправил се на последно пътешестване.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР