Постепенното разхлабване на противоепидемичните мерки в САЩ, започнало през август,

...
Постепенното разхлабване на противоепидемичните мерки в САЩ, започнало през август,
Коментари Харесай

Индиън Уелс ще допуска неваксинирани фенове през 2023


Постепенното разхлабване на противоепидемичните ограничения в Съединени американски щати, почнало през август, доближи и Калифорния и по-специално Индиън Уелс. През 2023 година почитателите и посетителите на конкуренцията няма да са длъжни да показват документ, каквато беше практиката в последните две издания. Това стана ясно след публично известие, оповестено на уеб страницата на шампионата.

„ След консултация със здравни специалисти, в това число доктор Дейвид Агъс, професор по медицина и биомедицинско инженерство в университета на Южна Калифорния, бе взето решението от 2023 година BNP Paribas Open да не изисква документ за имунизация против Covid-19 за присъстващите на шампионата почитатели. В месеците преди шампионата ще продължим да следим здравната обстановка и ще променим наредбите при положение, че това е належащо. Противоепидемичните ограничения по отношение на храненето на закрито ще бъдат прегледани директно преди шампионата. Очакваме с неспокойствие да приветстваме всички вас в „ Рая на тениса “ през март 2023″ – гласи изказването на уредниците.

На шампионата в Индиън Уелс не се изискваше имунизационен документ от играчите, което сътвори известни несъгласия в обстановката, зародила с Новак Джокович. Тази година сърбинът нямаше опция да взе участие в шампионата, а след това и в останалите съревнования в Северна Америка, поради нежеланието си да се имунизира против Covid-19. Организаторите на BNP Paribas Open на няколко пъти обявиха, че в случай че граничните управляващи позволен Джокера в Съединени американски щати, няма да има никакви проблеми той да играе в Калифорния.

Отпадането на условието за имунизационен документ за почитателите значи, че идното издание на Мастърс шампионата в Индиън Уелс се обрисува като първото, изцяло незасегнато от пандемията от 2019 година насам. Решението на уредниците е част от техният план за така наречен „ Нова епоха в Рая на тениса “, който към този момент е в ход. Той ще включва провеждането на първия в историята шампионат за юноши и девойки в Индиън Уелс, като входът за мачовете ще бъде свободен. Той ще се организира във втората седмица от Мастърс конкуренцията, като ще бъде от категория 1 на ITF и в него ще могат да се включат играчи от Съединени американски щати и Канада.

Освен това ще бъдат реновирани някои от зоните за хранен и извършване на покупки, като в това време уредниците разкриха, че шампионатът скоро ще може да се похвали с нови корпоративни сътрудници.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР