Постепенно смекчаване на санкциите срещу Русия е сценарият, който желаем.

...
Постепенно смекчаване на санкциите срещу Русия е сценарият, който желаем.
Коментари Харесай

Австрийски журналист преподаде урок за професията на Путин

Постепенно намаляване на глобите против Русия е сюжетът, който желаем. Това съобщи австрийският канцлер Себастиан Курц по време на срещата си с съветския президент Владимир Путин. Путин беше в Австрия поради отбелязването на 50 години откогато западноевропейска страна подписва съглашение със Съюз на съветските социалистически републики за доставка на природен газ. Руският държавен глава разяснява и, че глобите са " нездравословни " и се смятат за " нездравословни " както от страдащите от тях, по този начин и от налагащите ги.
Срещата на Курц с Путин обаче ще се запомни с изявлението на австрийската телевизия ORF, разяснява The Guardian. Причината – извънредно сериозният метод на водещия Армин Волф. На няколко пъти той отвърна с остри въпроси отговори на Путин във връзка с свалянето на гражданския полет MH17 на Малайзийските авиолинии, както и за наличието на съветски военни в Крим.

Специално за Крим Путин беше запитан за какво да му имат вяра хората, откакто преди няколко години сподели за така наречен " зелени барети " на Кримския полуостров, че са самоорганизирали се локални поданици за отбрана на Украйна, а в този момент признава, че това са били съветски военни. Вместо да отговори непосредствено, съветският президент работи в жанр " а вие за какво биете негрите " и попита Волф дали знае, че в средата на предишното десетилетие съветски цивилен аероплан бил свален над Черно море, при Крим, на път към Израел и това било сторено от украинската войска. По-късно тя си признала, само че първо отрекла (бел. ред. - става въпрос за случай от октомври 2001, при който аероплан на " Сибирските авиолинии " /1812/, летящ за Тел Авив, е свален покрай Сочи. Загиват 78 души. Самолетът е свален от ракета С-200, а Украйна признава 8 дни по-късно и заплаща 15 млн. $ кръвнина на роднините на убитите хора). " И за какво тогава да имаме вяра на украинските управляващи ", приключи съветският президент. " Не приказвам за украински публични лица, приказвам за Вас ", отвърна Волф, връщайки се на анексирането на Крим и какво твърдеше през годините Путин за наличието на съветски сили там.
" Ако не харесвате отговорите ми, не ми задавайте въпроси ", сопнато съобщи Путин. Той упрекна Волф, че води монолог, а не разговор. Конкретно Путин не приказва по отношение на заключенията на холандското следствие по отношение на свалянето на MH17, като сподели единствено, че съжалява доста за жертвите, само че " следствието би трябвало да е обективно и всеобхватно ".
Волф попита Путин и за какво има толкоз доста полуголи фотоси, освен това публично утвърдени за разпространяване. " Казахте полуголи, не голи, популярност Богу. Когато съм на почивка, не виждам причина да се укривам зад храстите и няма нищо неприятно в това ", отговори съветският президент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР