Постепенно се нормализира положението в Атина след пожарите, има само

...
Постепенно се нормализира положението в Атина след пожарите, има само
Коментари Харесай

​Постепенно се нормализира положението в Атина след пожарите

Постепенно се възстановява ситуацията в Атина след пожарите, има единствено един непотушен пожар в западната част на столицата, който не заплашва жилищни здания и обитаеми места, все пак е направена евакуация. Това сподели краткотрайно ръководещият посолството на България в Гърция Веселин Иванов в предаването " Денят стартира ".

Засега няма данни за други потърпевши с изключение на една българка, която е настанена в болница, посетена е на място. Тя има изгаряния в забележителна степен, ще ѝ бъде съдействано за издаване на изгорелите документи, към този момент няма заплаха за живота, добави той.

Нейни родственици ще ѝ оказват също помощ. Кризисният щаб взаимодейства с спешния щаб на Гърция, разполагаем сме за помощ на наши сънародници, сподели още Иванов.

Той открои, че се обаждат хора, които имат усложнения при напредване от един регион в различен, само че не са потърпевши.

Той посъветва да не се пътува в региона, където е бушувал пожарът, тъй като там няма електричество, развалена е инфраструктурата, само че в другите региони няма проблем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР