Поставят легнали полицаи и чертаят пътна маркировка в Лясковец след

...
Поставят легнали полицаи и чертаят пътна маркировка в Лясковец след
Коментари Харесай

Поставят легнали полицаи и маркировка в Лясковец, след като дете загина на пътя

Поставят легнали служители на реда и чертаят пътна маркировка в Лясковец след нещастието , при която 12-годишно дете почина на пътя . Решението бе взето от Общинския съвет в града.

След случая локалните парламентаристи се събраха на изключително съвещание и откриха, че в града има потребност от въвеждане на неотложни ограничения , които да покачат равнищата на сигурност на придвижване по пътищата.

Заседанието бе предизвикано и от кротичък митинг на жителите на Лясковец , които се събраха на лобното място на 12-годишното дете и желаеха от Общината да извърши отговорностите си.

Предстои освежаване на пешеходните пътеки по улиците " Васил Левски “ и " Трети март “ - мястото на случая.

Общинските съветници постановиха и кметът на Община Лясковец да направи проучване за в допълнение осветление на пешеходните пътеки в злощастния сектор, както и да съгласува с полицията в Горна Оряховица слагане на спомагателни пътни знаци за ограничение на скоростта .

Постоянната комисия по " Инфраструктура, благоустройство, околна среда, ред, правда, сигурност на придвижването " към Общински съвет в Лясковец ще реши какъв брой и къде да бъдат те.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР