Поставянето на железни врати на централния вход на парламента не

...
Поставянето на железни врати на централния вход на парламента не
Коментари Харесай

Трус в коалицията! Тошко: Щом не са ни питали, да разкачат железните врати от парламента!

Поставянето на стоманени порти на централния вход на Народното събрание не е било в съгласие сред съдружните сътрудници. Това се разбра от изявление на зам.-шефа на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред публицисти.

А откакто стана ясно, че те са сложени там нерегламентирано и Инспекторатът към Министерството на културата упорства да бъдат свалени, Йорданов сподели: “Да викнат едни чичовци, които са ги инсталирали, да ги размонтират и да си ги изнесат. Не е нужно да разрушават. Надявам се да го създадат учтиво и деликатно, професионално, и да няма дупки. Страшна нелепост е това ”.

Много неуместно нещо е да се поставят решетки на Народното събрание. В последна сметка, в случай че дойдат да ни хвърлят един пердах, ще са прави. Не би трябвало да го обръщаме на Централен софийски затвор. Ако желаят, да дойдат да ни сложат по едно номерче, да ни заградят плаца и да ни изкарат в почивката в 11,30 ч. да обикаляме на слънце в кръг. Колкото по-бързо ги махнат, толкоз по-добре, безапелационен бе той.

На въпрос кой е дал заповед да се сложат вратите, Йорданов сподели: Не знам. Върнете си поста на господин Трифонов, там е обяснено много ясно, че някои неща се случват без ние да научаваме. Нямам никаква визия кой е направил тази нелепост.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР