Поставяме началото на патриотично-консервативна формация, целта ще е да излъчим

...
Поставяме началото на патриотично-консервативна формация, целта ще е да излъчим
Коментари Харесай

Волен Сидеров пред Бареков и Байрактаров: Поставяме началото на патриотично-консервативна формация, до декември очаквам отговор от коалициионните ми партньори, целта - четирима евродепутати!

Поставяме началото на патриотично-консервативна групировка, задачата ще е да излъчим четирима евродепутати. Това съобщи водачът на “Атака” Волен Сидеров в предаването “Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ".

Сидеров сложи и съответен период на коалициионните си сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Те тряба да дадат отговор до месец декември дали ще се включат в консервативното обединие за идния евровот, което бе обявено през вчерашния ден от водача на “Атака” и водача на “Презареди България” Николай Бареков по време на европейски конгрес на консерваторите.

“Това единствено по себе си приказва, че до края на тази календарна година патриотично - консервативният блок ще бъде реалност, задачата е да управляваме”, отсече Сидеров. “В съпротива има опция за рецензия и хрумвания, само че те не могат да бъдат приложени”, посочи гостът.

Разпадът на фамилията, на църквата, на националната еднаквост са директно свързани и са част от демократичната теория, която господства досега, счита водачът на "Атака ". Консерватизма той дефинира като низ от полезности. Патриотично-консервативната групировка ще бъде коригираща за ГЕРБ, които той дефинира като "соросоидни проводници ".

Сидеров изрази прогноза и, че консервативните визии ще надделеят над ЕНП. На край водачът на “Атака” още веднъж удостовери, че до края на месец декември консервативната група ще бъде оповестена и тя от своя страна ще "атакува " Европарламента.

Предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат исторически и решаващи за целия български народ, заключи той.

Гост в студиото на Бареков и Байрактаров беше и Борислав Цеков - лекар по конституционно право и създател на “Инстута за съвременна политика”. Пред феновете той показа акцентите от социологическо изследване за положение на консерватизма у нас, направено от научно-изследователския му център, финансирано напълно с европейски средства.

От проучването излиза наяве, че познатите на българските жители европейски депутати са Сергей Станишев (21%), Андрей Ковачев (43%) и Николай Бареков (21%), а 15 % даже не са могли да назоват и едно име на роден представител в Европейския парламент.

Анкетираните дефинират точно тези трима политици и като най-дейни представители на европейската институция.

Данните демонстрират още, че за една немалка част от обществото консерватизмът значи шовинизъм.

Юристът означи, че вкупом към 10 % от интервюираните припознават като консервативна групировка "Обединени патриоти ", или някоя от нейните съставки. С съвсем еднакъв резултат като консерватори са "Атака " и "ВМРО ", поради позицията си по отношение на мигрантските потоци, уточни Цеков.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР