Поставили сме си за цел да имаме повече от 121

...
Поставили сме си за цел да имаме повече от 121
Коментари Харесай

ДБ: Постижимо е с ПП да имаме над 121 депутати в следващото НС

Поставили сме си за цел да имаме повече от 121 депутати. Това е безусловно постижима цел, имайки поради социологическите изследвания до сегашния миг. Това съобщи някогашният народен представител от " Демократична България " Иван Димитров в ефира на " Денят ON AIR ".

" Сигурни сме, че можем да убедим хората, които не са решили за кого ще гласоподават, да ни поддържат ", безапелационен бе той. По думите му, въпреки кабинетът на Кирил Петков да е прекарал тежки 7 месеца на власт след 12-годишното ръководство на ГЕРБ, свършената работа е в пъти повече от завършената в границите на миналите десетки години.

Според Димитров е време политиците да схванат, че хората, излезли да стачкуват на площадите през 2020 година, са посочили, че жителите избират депутати, които се чака да решат проблемите им.

" Когато събереш политици с високо его да водят разногласия, е обикновено да прехвърчат искри. Нашата политическа просвета фактически би трябвало да бъде доразвивана, само че в това да продължим да се конфронтираме, а да намерим кои са общите неща ", счита той.

Бившият народен представител уточни и при какви условия от " Демократична България " биха седнали на " масата за договаряния " с ГЕРБ.

" С ГЕРБ сме разговаряли само за политики и съответни решения. Нашето твърдо разбиране е, че те би трябвало да останат встрани от властта на този стадий. Те би трябвало да преживеят своята гражданска война ", разясни Димитров за Bulgaria ON AIR.

Той разяснява и енергийната конюнктура у нас.

" Газ ще има, въпросът е в цената. България не е нарушила нито една уговорка от контракта си с " Газпром ", той бе нарушен от Русия. Ако има някой, който да би трябвало да се тормози, че може да бъде наказан - това е Русия ", заключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР