Поставете хиляди хора, забили нос в айфоните си, в сграда,

...
Поставете хиляди хора, забили нос в айфоните си, в сграда,
Коментари Харесай

Служителите на „Епъл“ се блъскат като мухи в стъклените стени на новата централа

Поставете хиляди хора, забили нос в айфоните си, в постройка, която е съвсем транспарантна – резултатът явно е неминуем. Вероятно това е повода в централата на „ Епъл “ непрекъснато да звънят за незабавна помощ, оповестява „ Индипендънт. Новата централа на „ Епъл “ съставлява затврорен пръстен, покриващ повърхност от над 700 кв/км. Архитектурното знамение е построено най-вече от стъкло. Още преди откриването на „ Епъл Парк “ при започване на годината, обаче, основателите му откриха един огромен негов минус.

Служителите на компанията непрестанно се блъскали в стъклените панели, които построяват стените на постройката, наподобяваща галактически транспортен съд. Най-малко двама са получили порезни рани и е трябвало да бъдат закарани в незабавното.

Не е ясно какъв брой тъкмо случая са се случили до момента, само че е обявено за минимум 7 потърпевши чиновници след нанасянето в новата постройка.

От компанията разкриват, че хората почнали да поставят лепящи бележки по стъклата, които обаче били махнати, тъй като разваляли дизайна на постройката. Все отново са поставени други обозначения, които да предизвестяват за съществуването на стъклен панел на пътя.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР