Поставете чесъна в буркан и залейте с водка, като спазвате

...
Поставете чесъна в буркан и залейте с водка, като спазвате
Коментари Харесай

Чудото На Руската Народна Медицина Чесън С Водка Лекува Дори И Най-Тежките Заболявания!

Поставете чесъна в буркан и залейте с водка, като спазвате пропорцията – на 1 чаша чесън се сипва 2 чаши водка. Водката може да се размени с оцет, в случай че не желаете да употребявате алкохол.

Завинтете капака на буркана и го разклащайте всеки ден в продължение на 2 седмици. За да не забравите началото – сложете надпис с датата на буркана.

След две седмици прецедете течността. Можете да употребявате цедилка или тензух.

Поставете тинктурата от чесън в тъмни стъклени буркани и ги съхранявайте най-долу в хладилника или на друго хладно и мрачно място. Ако имате шишенце с капкомер, ще бъде доста комфортно.

Използвайте тинктурата като естествено лекарство срещу вируси, грип, стрептококи, респираторни болести, високо кръвно налягане, простуда, проблеми с бъбреците, инфектиране на синусите и ушите, като приемате през устата. Възрастен човек може да пие по 5 капки 3 пъти дневно, когато е болен. За предварителна защита – вземайте единствено 5 капки вечер. Тинктурата можете да капвате в билков чай.
Използвайте външно тинктурата за лекуване на микози или рани по кожата, написа лекува.нет.

Това домашно лечебно средство е доста известно в Русия, като се предлага даже срещу диабет и рак. Там, несъмнено, натъртват на водката, а не на чесъна.

Полезни препоръки за изработка на тинктури:

Тинктурата има продължителна продължителност, в случай че я съхранявате съгласно напътствията, нормално от 2 до 5 години.

Не използвайте съдове от желязо и други метали.

За прецеждане можете да употребявате и филтър за кафе.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР