Поставеният под №1 схемата Даниил Медведев продължава защитата на титлата

...
Поставеният под №1 схемата Даниил Медведев продължава защитата на титлата
Коментари Харесай

Медведев отново стигна до 1/2-финалите в Дубай

Поставеният под №1 схемата Даниил Медведев продължава отбраната на купата си на шампионата от сериите ATP 500 на твърда настилка в Дубай.

В четвъртфиналите руснакът отстрани без особени проблеми испанеца Алехандро Давидович Фокина с 6:2, 6:3 за тъкмо 79 минути игра.

Медведев успяваше непрекъснато да слага под напън подаването на Давидович Фокина и по този начин записва четвъртата си победа в четири мача против испанеца.

На полуфиналите руснакът ще играе с устремения към втора купа през сезона Юго Умбер. Французинът отстрани номер 8 в света Хуберт Хуркач от Полша след 3:6, 7:6(8), 6:3, откакто в тайбрека на втория сет отрази три мачбола.

Срещата сред Умбер и Хуркач сигурно беше най-качествената за деня, а полякът може горчиво да съжалява за изпуснатата победа, защото при третия мачбол имаше топка на ракетата си, само че ударът му по правата излезе на броени милиметри зад крайната линия. Вторият от трите пък бе на негов сервис, само че също не бе осъществен.

След като съумя да избави втория сет с победа с 10:8 точки в тайбрека, в третия сет Умбер направи пробив за 2:1, а по-късно и още един, с който затвори мача с 6:3.

В другия полуфинал един против различен излизат Андрей Рубльов (Русия) и представителят на Казахстан Александър Бублик.
 Защитаващият купата си Медведев продължава напред в Дубай
Защитаващият купата си Медведев продължава напред в Дубай

Руснакът реализира поврат против Лоренцо Сонего
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР